Solve-it ApS

FORLØB


Læs mere om de forskellige typer af forløb: teamudvikling, coaching, lederforløb eller støtte i større implementerings-processer.  Kontakt for yderligere information og priser.


TEAMUDVIKLING


Uanset, om teamet er nysammensat, presset, velfungerende eller gået i stå, er der mange veje til at styrke og udvikle teamet. Den praksisnære støtte med konkrete værktøjer, sparring og observationer hjælper til varige ændringer i jeres praksis.


BEDRE MØDER

Få inspiration til eller uddannelse i at facilitere bedre møder med mere mening, energi og samarbejde. Energigivende og meningsfulde møder, der gør en reel forskel. 

COACHING & LEDERFORLØB


Samtalen, der gør noget ved os !


Med afsæt i din praksis, din tilgang og dine drømme, vender vi de relevante problemstillinger i en dialog med afsæt i dine styrker og med fokus på, at få mere af det, der virker både i arbejdslivet og privat.
IMPLEMENTERING


At ændre vaner og rutiner i hverdagen. Den løbende tætte opfølgning, der hele tiden bidrager til at holde fokus på det, der virker og justere det, der er behov for. Om det er nye arbejdsgange eller tid til at ændre livsstil. Du får viden, værktøjer og støtte processen.